Nutriční hodnoty (Zeleninová čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 793 kJ / 5 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,00 g |
Tuky | 261,20 g |
– nasycené | 19,70 g |
– nenasycené | 229,60 g |
–– mononenasycené | 159,80 g |
–– polynenasycené | 69,80 g |
––– omega 3 | 20,50 g |
Vláknina | 125,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 655,00 g |
– cukry | 560,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg zelí bílé nebo červené | Zelí bílé čerstvé | 2500 g |
1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
5 5 feferonek | Chilli paprička čerstvá | |
400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
1 1 Deko | Sůl mořská | |
500 ml 500 ml octa | Ocet lihový | 500 ml |
250 ml 250 ml oleje | Olej řepkový | 250 ml |