Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný květák se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 027 kJ /
245 kcal
Bílkoviny18,34 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky15,29 g
– nasycené3,70 g
– nenasycené7,06 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,06 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy7,70 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
žampiony Žampion čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
máslo na vytření formy Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bylinky - oregano, pažitka Petržel nať čerstvá
sýr Eidam Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.