Nutriční hodnoty (Zapékaný květák se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 15,29 g |
– nasycené | 3,70 g |
– nenasycené | 7,06 g |
–– mononenasycené | 5,63 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
žampiony | Žampion čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
máslo na vytření formy | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bylinky - oregano, pažitka | Petržel nať čerstvá | |
sýr Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% |