Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s tuňákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 922 kJ /
2 849 kcal
Bílkoviny44,83 g
– z toho živočišné bílkoviny19,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky217,69 g
– nasycené29,74 g
– nenasycené164,94 g
–– mononenasycené51,00 g
–– polynenasycené113,94 g
––– omega 32,66 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 848 mg
Sodík 2,28 g
Sůl5,45 g
Sacharidy166,72 g
– cukry12,07 g
––– laktóza2,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 vejce (na tvrdo uvařená) Vejce slepičí 140 g
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě Tuňák ve vlastní šťávě
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
250 g 250 g majonézy Majonéza 250 g
50 g 50 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 50 ml
1 1 čajová lžička hořčice Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.