Nutriční hodnoty (Bramborový salát s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 922 kJ / 2 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 217,69 g |
– nasycené | 29,74 g |
– nenasycené | 164,94 g |
–– mononenasycené | 51,00 g |
–– polynenasycené | 113,94 g |
––– omega 3 | 2,66 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 848 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,45 g |
Sacharidy | 166,72 g |
– cukry | 12,07 g |
––– laktóza | 2,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 vejce (na tvrdo uvařená) | Vejce slepičí | 140 g |
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
250 g 250 g majonézy | Majonéza | 250 g |
50 g 50 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 50 ml |
1 1 čajová lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |