Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hnětýnková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie39 214 kJ /
9 373 kcal
Bílkoviny114,86 g
– z toho živočišné bílkoviny34,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,00 g
Tuky488,12 g
– nasycené305,74 g
– nenasycené167,50 g
–– mononenasycené151,40 g
–– polynenasycené16,10 g
––– omega 32,06 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 1,97 g
Sodík 545 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy1 118,00 g
– cukry539,00 g
––– laktóza23,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g másla Máslo kravské 500 g
800 g 800 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 800 g
500 g 500 g cukru Cukr bílý 500 g
500 ml 500 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 500 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
voda Voda
moučkový cukr Cukr bílý
limetková štáva z 1 limetky Šťáva z limetky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.