Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková mlaskajda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 135 kJ /
2 900 kcal
Bílkoviny55,68 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,50 g
Tuky127,31 g
– nasycené19,12 g
– nenasycené100,85 g
–– mononenasycené71,55 g
–– polynenasycené29,30 g
––– omega 38,25 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy370,95 g
– cukry168,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 pěkné vejce Vejce slepičí 70 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
2/3 2/3 prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
1/2 dlaně 1/2 dlaně marmelády Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.