Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelnice "Všudybylka")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 422 kJ /
1 535 kcal
Bílkoviny72,75 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,95 g
Tuky14,94 g
– nasycené8,24 g
– nenasycené5,70 g
–– mononenasycené3,69 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,12 g
Vláknina66,16 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,10 g
Sacharidy246,65 g
– cukry92,42 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek fazolí Fazole bílé 250 g
1 sklenice 1 sklenice (500 ml) kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 Říčanská klobása nebo jiná klobása Klobása
1-2 1-2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 225 g
2 2 menší rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 vrchovatá lžíce mleté papriky sladké (kdo rád ostřejší, nahradí 1/2 pálivé papriky) Paprika červená sušená
1 lžíce 1 lžíce sušené hlívy Hlíva ústřičná syrová
10 kuliček 10 kuliček pepřů Pepř černý
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
masox Bujón hovězí
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
libeček Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
trošku trošku oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.