Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s Romadurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 197 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 96,06 g |
– nasycené | 56,82 g |
– nenasycené | 33,50 g |
–– mononenasycené | 27,80 g |
–– polynenasycené | 5,70 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 509 mg |
Sodík | 234 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 168,95 g |
– cukry | 16,25 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 sýry Romadur | Romadur 40 % t. v s. | |
2,5 dcl 2,5 dcl šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
máslo | Máslo kravské | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |