Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvová čalamáda pod maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 049 kJ /
1 685 kcal
Bílkoviny23,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky104,20 g
– nasycené13,05 g
– nenasycené88,15 g
–– mononenasycené23,20 g
–– polynenasycené64,95 g
––– omega 30,00 g
Vláknina60,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 503 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy142,00 g
– cukry105,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg červených paprik Paprika červená čerstvá 500 g
1/2 kg 1/2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
1/2 kg 1/2 kg mrkve Mrkev čerstvá 500 g
1/2 kg 1/2 kg cibule Cibule čerstvá 500 g
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
1 dl 1 dl octa Ocet lihový 100 ml
1 dl 1 dl slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
10-12 tablet 10-12 tablet cukerínů E954 - Sacharin a jeho soli
1 1 malá lžička soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.