Nutriční hodnoty (Makové řezy de luxe)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 30 275 kJ / 7 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 119,57 g |
Tuky | 224,98 g |
– nasycené | 46,04 g |
– nenasycené | 147,93 g |
–– mononenasycené | 64,90 g |
–– polynenasycené | 83,03 g |
––– omega 3 | 2,36 g |
Vláknina | 66,80 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,87 g |
Sacharidy | 1 011,35 g |
– cukry | 439,25 g |
––– laktóza | 61,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
1 1 Hera (250 g) | Margarín | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
250 g 250 g mletého máku | Mák modrý mletý | 250 g |
250 ml 250 ml vroucího mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 hrsti 2 hrsti rozinek | Rozinky | 100 g |
100 ml 100 ml rumu | Rum | 100 ml |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |