Nutriční hodnoty (Polévka s knedlíčky z játrové paštičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 447 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 22,98 g |
– nasycené | 9,16 g |
– nenasycené | 11,34 g |
–– mononenasycené | 8,87 g |
–– polynenasycené | 2,47 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 19,00 g |
– cukry | 12,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 masox | Bujón hovězí | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g zeleninové směsi | Mrkev mražená | 200 g |
1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
hrst hrst babiččiných nudlí | Těstoviny pšeničné | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 1 jakákoliv paštika (já použila játrovou s bylinkami v takovém "buřtíku") | Petržel nať čerstvá |