Nutriční hodnoty (Margotka se šlehačkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 888 kJ / 5 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,13 g |
Tuky | 238,60 g |
– nasycené | 82,79 g |
– nenasycené | 136,12 g |
–– mononenasycené | 102,96 g |
–– polynenasycené | 33,17 g |
––– omega 3 | 9,22 g |
Vláknina | 11,69 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 634,48 g |
– cukry | 291,45 g |
––– laktóza | 84,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
1 sáček 1 sáček čokoládového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
máslo na vymazání plechu | Máslo kravské | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 37.5 g |
800 g 800 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 800 ml |
1 1 smetana na šlehání (33%) | Smetana kravská sladká 30% | |
2 2 velké čokolády Margot | Čokoládová tyčinka | |
ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
320 g 320 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 320 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |