Nutriční hodnoty (Čočka vařená s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 711 kJ / 3 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 125,71 g |
Tuky | 188,34 g |
– nasycené | 49,06 g |
– nenasycené | 134,28 g |
–– mononenasycené | 88,84 g |
–– polynenasycené | 45,44 g |
––– omega 3 | 8,30 g |
Vláknina | 104,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 5,14 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 267,90 g |
– cukry | 35,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg čočky | Čočka hnědá neloupaná | 500 g |
50 dkg 50 dkg moravském klobásy | Klobása | 500 g |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
20 dkg 20 dkg rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
15 dkg 15 dkg paprik | Paprika bílá čerstvá | 150 g |
10 dkg 10 dkg oleje | Olej řepkový | 100 ml |
5 dkg 5 dkg slaniny | Špek | 50 g |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |