Nutriční hodnoty (Gratinovaná čekanka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 197 kJ / 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 52,30 g |
– nasycené | 23,46 g |
– nenasycené | 28,64 g |
–– mononenasycené | 25,32 g |
–– polynenasycené | 3,32 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 101 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 0,95 g |
– cukry | 0,91 g |
––– laktóza | 0,79 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké čekanky | Čekanka listová čerstvá | |
2 2 tenké plátky šunky | Šunka vepřová vařená | |
2 plátky 2 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
50 g 50 g ementálu | Ementál | 50 g |
2 pl 2 pl olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
mleté černé koření | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |