Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejlepší čokoládový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie49 784 kJ /
11 899 kcal
Bílkoviny68,25 g
– z toho živočišné bílkoviny36,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,20 g
Tuky176,78 g
– nasycené100,26 g
– nenasycené59,84 g
–– mononenasycené50,35 g
–– polynenasycené9,49 g
––– omega 31,18 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 1,34 g
Sůl1,23 g
Sacharidy2 497,51 g
– cukry2 365,91 g
––– laktóza12,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 200  g tmavé čokolády (s aspoň 60% kakaové hmoty) Čokoláda hořká 40%
20 g 20 g másla + na vymazání formy Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce instantní kávy Káva instantní sušená 15 g
170 g 170 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 170 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky sody Jedlá soda 3 g
200 g 200 g cukru (typu muscovado) Cukr bílý 200 g
2000 g 2000 g krupicového cukru Cukr bílý 2000 g
25 g 25 g tmavého holandského kakaa Kakao prášek 25 g
3 3 vejce (středně velká) Vejce slepičí 210 g
75 ml 75 ml podmáslí Podmáslí 75 g
čokoláda (strouhaná nebo čokoládové hoblinky) Čokoláda mléčná 30%
200 g 200 g tmavé čokolády Čokoláda hořká 40% 200 g
280 ml 280 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 280 ml
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.