Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na slanině a na houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 742 kJ /
1 133 kcal
Bílkoviny101,41 g
– z toho živočišné bílkoviny98,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,59 g
Tuky64,61 g
– nasycené28,09 g
– nenasycené30,07 g
–– mononenasycené24,33 g
–– polynenasycené5,74 g
––– omega 30,19 g
Vláknina4,99 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 1,29 g
Sůl3,50 g
Sacharidy35,26 g
– cukry5,38 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
3-4 3-4 hříbky Hřib čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky uzené papriky Paprika uzená 2.5 g
1 špetka 1 špetka kmínu Kmín
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
vývar Vývar masový
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
cibulová nať Cibulka jarní nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.