Nutriční hodnoty (Vepřová játra na slanině a na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 742 kJ / 1 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,59 g |
Tuky | 64,61 g |
– nasycené | 28,09 g |
– nenasycené | 30,07 g |
–– mononenasycené | 24,33 g |
–– polynenasycené | 5,74 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 4,99 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 35,26 g |
– cukry | 5,38 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
3-4 3-4 hříbky | Hřib čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky uzené papriky | Paprika uzená | 2.5 g |
1 špetka 1 špetka kmínu | Kmín | |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
vývar | Vývar masový | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá |