Nutriční hodnoty (Bramboračka zase jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 683 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,28 g |
Tuky | 0,88 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,52 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,39 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 26,58 g |
– cukry | 10,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
hrnek hub čerstvých na kostičky kostičky či sušených | Hřib čerstvý | |
1/2 1/2 kg brambor na kostičku cca 1 x 1 cm | Brambor zimní | 25 g |
1 1 polévková lžíce majoránky | Majoránka sušená | |
3 stroužky 3 stroužky česneku na plátky či malou hrst sušených plátků | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vývar nebo masox | Vývar hovězí | |
1 lžíce 1 lžíce Podravky či jiného polévkového koření | Polévkové koření tekuté | 15 ml |
máslo či olej | Máslo kravské | |
tmavá jíška | Jíška tmavá instantní |