Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboračka zase jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie683 kJ /
163 kcal
Bílkoviny6,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky0,88 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,52 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené0,39 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,67 g
Sacharidy26,58 g
– cukry10,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
hrnek hub čerstvých na kostičky kostičky či sušených Hřib čerstvý
1/2 1/2 kg brambor na kostičku cca 1 x 1 cm Brambor zimní 25 g
1 1 polévková lžíce majoránky Majoránka sušená
3 stroužky 3 stroužky česneku na plátky či malou hrst sušených plátků Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vývar nebo masox Vývar hovězí
1 lžíce 1 lžíce Podravky či jiného polévkového koření Polévkové koření tekuté 15 ml
máslo či olej Máslo kravské
tmavá jíška Jíška tmavá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.