Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa s balzamikovým octem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 068 kJ /
494 kcal
Bílkoviny14,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,06 g
Tuky7,20 g
– nasycené0,74 g
– nenasycené5,66 g
–– mononenasycené3,44 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,30 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 634 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy84,50 g
– cukry68,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg červené řepy Červená řepa čerstvá 1000 g
1 lžíce 1 lžíce (15 ml) balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
3 lžičky 3 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.