Nutriční hodnoty (Červená řepa s balzamikovým octem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 068 kJ / 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,06 g |
Tuky | 7,20 g |
– nasycené | 0,74 g |
– nenasycené | 5,66 g |
–– mononenasycené | 3,44 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 634 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 84,50 g |
– cukry | 68,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1000 g |
1 lžíce 1 lžíce (15 ml) balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
3 lžičky 3 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská |