Nutriční hodnoty (Jahodovo-želatinový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 745 kJ / 2 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 41,80 g |
– nasycené | 9,90 g |
– nenasycené | 19,90 g |
–– mononenasycené | 14,40 g |
–– polynenasycené | 5,50 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 359,10 g |
– cukry | 210,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
jahody | Jahody čerstvé | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
cukrárenská želatina (červená) | Želatina vepřová |