Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-želatinový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 745 kJ /
2 090 kcal
Bílkoviny66,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky41,80 g
– nasycené9,90 g
– nenasycené19,90 g
–– mononenasycené14,40 g
–– polynenasycené5,50 g
––– omega 30,34 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 619 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy359,10 g
– cukry210,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
jahody Jahody čerstvé
marmeláda Marmeláda jahodová
cukrárenská želatina (červená) Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.