Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s jablky a tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 283 kJ /
6 521 kcal
Bílkoviny157,91 g
– z toho živočišné bílkoviny103,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,01 g
Tuky272,81 g
– nasycené158,69 g
– nenasycené97,34 g
–– mononenasycené82,21 g
–– polynenasycené15,13 g
––– omega 31,91 g
Vláknina62,73 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 574 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy827,12 g
– cukry500,92 g
––– laktóza28,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
240 g 240 g měkkého másla nebo Hery Máslo kravské 240 g
5-6 5-6 jablek (oloupaných na hrubém struhadle nastrouhaných) Jablko čerstvé 825 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
750 g 750 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 750 g
40 g 40 g maizeny nebo solamylu (škrob) Škrob kukuřičný 40 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
trochu trochu nastrouhané citrónové kůry Citronová kúra čerstvá
3 3 žloutky a sníh ze 3 bílků Vaječný žloutek 69 g
7-8 7-8 menších jablek Jablko čerstvé 1125 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
nasekané vlašské ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.