Nutriční hodnoty (Pstruzi s nivovým bešamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 391 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 64,57 g |
– nasycené | 42,47 g |
– nenasycené | 20,82 g |
–– mononenasycené | 18,65 g |
–– polynenasycené | 2,17 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 222 mg |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,70 g |
Sacharidy | 18,18 g |
– cukry | 14,02 g |
––– laktóza | 6,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 porcí 4-5 porcí pstruha | Pstruh | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
15 dkg 15 dkg sýru niva | Niva 50% t. v s. | 150 g |
1 dl 1 dl sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
provensálské koření | Provensálské koření | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kopr | Kopr nať čerstvý |