Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruzi s nivovým bešamelem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 391 kJ /
810 kcal
Bílkoviny37,37 g
– z toho živočišné bílkoviny35,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky64,57 g
– nasycené42,47 g
– nenasycené20,82 g
–– mononenasycené18,65 g
–– polynenasycené2,17 g
––– omega 30,53 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 222 mg
Sodík 3,09 g
Sůl7,70 g
Sacharidy18,18 g
– cukry14,02 g
––– laktóza6,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 porcí 4-5 porcí pstruha Pstruh
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
15 dkg 15 dkg sýru niva Niva 50% t. v s. 150 g
1 dl 1 dl sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
provensálské koření Provensálské koření
petrželka Petržel nať čerstvá
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kopr Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.