Nutriční hodnoty (Lehká tatarka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 37,77 g |
– nasycené | 4,66 g |
– nenasycené | 29,81 g |
–– mononenasycené | 9,13 g |
–– polynenasycené | 20,68 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 8,03 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |