Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehká tatarka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 610 kJ /
385 kcal
Bílkoviny2,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,18 g
Tuky37,77 g
– nasycené4,66 g
– nenasycené29,81 g
–– mononenasycené9,13 g
–– polynenasycené20,68 g
––– omega 30,55 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 426 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy8,03 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
3 lžíce 3 lžíce majonézy Majonéza 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.