Nutriční hodnoty (Krůtí maso s mrkvovo-pomerančovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 598 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,52 g |
Tuky | 51,23 g |
– nasycené | 24,70 g |
– nenasycené | 23,49 g |
–– mononenasycené | 18,05 g |
–– polynenasycené | 5,44 g |
––– omega 3 | 2,25 g |
Vláknina | 3,88 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 22,15 g |
– cukry | 15,79 g |
––– laktóza | 11,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 3 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 jarní cibulku | Cibulka jarní čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
kousek kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
1/2 1/2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
300 ml 300 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
300 ml 300 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová štáva | Šťáva z citrónu |