Nutriční hodnoty (Dědův bramborák se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 836 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,03 g |
Tuky | 8,76 g |
– nasycené | 2,05 g |
– nenasycené | 3,87 g |
–– mononenasycené | 2,88 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 19,39 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 118,44 g |
– cukry | 9,89 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4-5 lžic 4-5 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 49.5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 sáček 1 sáček kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
olej na smažení (nebo sádlo) | Olej řepkový |