Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvová polévka s jarní cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 453 kJ /
347 kcal
Bílkoviny15,00 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky11,55 g
– nasycené7,08 g
– nenasycené4,28 g
–– mononenasycené1,04 g
–– polynenasycené3,24 g
––– omega 30,52 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 194 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy41,30 g
– cukry9,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké mrkve Mrkev čerstvá 200 g
3 3 větší brambory (možno i více) Brambor zimní 150 g
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
1,5 litru 1,5 litru vývaru Vývar masový 1500 ml
mouka Mouka pšeničná hladká
tuk Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.