Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutá buchta s rebarborou a marmeládovým tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 223 kJ /
5 312 kcal
Bílkoviny148,43 g
– z toho živočišné bílkoviny64,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny84,30 g
Tuky180,23 g
– nasycené64,41 g
– nenasycené101,70 g
–– mononenasycené76,04 g
–– polynenasycené25,66 g
––– omega 36,07 g
Vláknina37,36 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 954 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy755,28 g
– cukry257,04 g
––– laktóza24,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
42 g 42 g čerstvého droždí (1 kostka) Droždí pekařské lisované 42 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce jakékoliv marmelády Marmeláda jahodová 50 g
400 g 400 g rebarbory Rebarbora čerstvá 400 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
tuk na vymazání plechu Margarín
1 1 vejce na potření okrajů Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.