Nutriční hodnoty (Treska pod rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 694 kJ / 1 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,08 g |
Tuky | 76,38 g |
– nasycené | 28,52 g |
– nenasycené | 32,80 g |
–– mononenasycené | 24,73 g |
–– polynenasycené | 8,07 g |
––– omega 3 | 2,64 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 35,78 g |
– cukry | 15,02 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 1/2 kg asi 1/2 kg naporcované tresky | Treska filet | 500 g |
šťávu z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
2 lžičky 2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky sušeného oregana | Oregano sušené | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
vypeckované olivy | Olivy čerstvé zralé | |
10 dkg 10 dkg parmazánu nebo tvrdý uzený sýr | Parmezán | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
kousek kousek másla | Máslo kravské |