Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska pod rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 694 kJ /
1 361 kcal
Bílkoviny126,08 g
– z toho živočišné bílkoviny120,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,08 g
Tuky76,38 g
– nasycené28,52 g
– nenasycené32,80 g
–– mononenasycené24,73 g
–– polynenasycené8,07 g
––– omega 32,64 g
Vláknina13,02 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,80 g
Sacharidy35,78 g
– cukry15,02 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 1/2 kg asi 1/2 kg naporcované tresky Treska filet 500 g
šťávu z 1 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
2 lžičky 2 lžičky sušené bazalky Bazalka sušená 10 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného oregana Oregano sušené 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 3 velká rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
vypeckované olivy Olivy čerstvé zralé
10 dkg 10 dkg parmazánu nebo tvrdý uzený sýr Parmezán 100 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.