Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový trouba-guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 322 kJ /
1 272 kcal
Bílkoviny227,80 g
– z toho živočišné bílkoviny221,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,30 g
Tuky21,73 g
– nasycené5,53 g
– nenasycené11,23 g
–– mononenasycené8,78 g
–– polynenasycené2,45 g
––– omega 31,00 g
Vláknina20,49 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,20 g
Sacharidy37,70 g
– cukry13,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa (plec) Vepřová kýta 500 g
1/2 kg 1/2 kg krůtího masa Krůta prsa bez kůže 500 g
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
2 lžičky 2 lžičky gulášového koření (směs) Koření Argentina 10 g
3 3 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená
3 3 polévkové lžíce solamylu Bramborový škrob
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 masox Bujón hovězí
3/4 l 3/4 l vody (včetně nálevu z fazolek) Voda 750 ml
velká konzerva konzerva sterilovaných fazolových lusků Fazolky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.