Nutriční hodnoty (Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 783 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 165,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,47 g |
Tuky | 95,66 g |
– nasycené | 45,82 g |
– nenasycené | 47,36 g |
–– mononenasycené | 40,48 g |
–– polynenasycené | 6,89 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 454 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 58,30 g |
– cukry | 35,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 dkg 80 dkg hovězí kližky | Hovězí kližka | 800 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
10 dkg 10 dkg špeku nebo slaniny | Špek | 100 g |
lžička lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka koření Divočina | Nové koření mleté | |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
2-3 2-3 kedlubny | Kedluben čerstvý | 450 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
olej | Olej řepkový |