Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 783 kJ /
1 860 kcal
Bílkoviny180,57 g
– z toho živočišné bílkoviny165,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,47 g
Tuky95,66 g
– nasycené45,82 g
– nenasycené47,36 g
–– mononenasycené40,48 g
–– polynenasycené6,89 g
––– omega 30,18 g
Vláknina35,20 g
Cholesterol 454 mg
Sodík 2,35 g
Sůl6,05 g
Sacharidy58,30 g
– cukry35,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 dkg 80 dkg hovězí kližky Hovězí kližka 800 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
10 dkg 10 dkg špeku nebo slaniny Špek 100 g
lžička lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka koření Divočina Nové koření mleté
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
2-3 2-3 kedlubny Kedluben čerstvý 450 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.