Nutriční hodnoty (Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 398 kJ / 1 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140,04 g |
Sůl | 350,00 g |
Sacharidy | 314,00 g |
– cukry | 300,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
květák | Květák čerstvý | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
kedlubna | Kedluben čerstvý | |
bílé zelí | Zelí bílé čerstvé | |
kapie | Paprika červená čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
2,8 l 2,8 l vody | Voda | 2799.999952316284 ml |
350 g 350 g mořské soli | Sůl mořská | 350 g |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
400 ml 400 ml octa | Ocet lihový | 400 ml |
300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce celého pepře | Pepř černý | 7.5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce nového koření | Nové koření | 7.5 g |