Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 398 kJ /
1 290 kcal
Bílkoviny2,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky2,00 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140,04 g
Sůl350,00 g
Sacharidy314,00 g
– cukry300,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
květák Květák čerstvý
mrkev Mrkev čerstvá
kedlubna Kedluben čerstvý
bílé zelí Zelí bílé čerstvé
kapie Paprika červená čerstvá
cibule Cibule čerstvá
2,8 l 2,8 l vody Voda 2799.999952316284 ml
350 g 350 g mořské soli Sůl mořská 350 g
1 1 feferonka Chilli paprička čerstvá
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
400 ml 400 ml octa Ocet lihový 400 ml
300 g 300 g cukru Cukr bílý 300 g
5 5 bobkových listů Bobkový list sušený
1/2 lžíce 1/2 lžíce celého pepře Pepř černý 7.5 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce nového koření Nové koření 7.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.