Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé bramboráky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 027 kJ /
484 kcal
Bílkoviny24,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky15,47 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy58,10 g
– cukry3,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6-8 6-8 brambor Brambor zimní 350 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
česnek Česnek čerstvý
majoránka Majoránka sušená
strouhanka Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.