Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí polévka s hlívovými nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 146 kJ /
513 kcal
Bílkoviny18,99 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,31 g
Tuky19,72 g
– nasycené2,99 g
– nenasycené13,75 g
–– mononenasycené9,85 g
–– polynenasycené3,91 g
––– omega 30,93 g
Vláknina16,43 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy59,03 g
– cukry12,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hovězí maso na polévku (žebra, nebo i kosti) Hovězí ořez
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
20 cm 20 cm pórku Pórek čerstvý
celý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 jarní cibulka s natí Cibulka jarní čerstvá
čerstvý libeček Libeček čerstvý
100 g 100 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 52.5 g
houbové koření Provensálské koření
pažitka Pažitka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.