Nutriční hodnoty (Zapečenky s nivou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 711 kJ / 1 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,96 g |
Tuky | 106,86 g |
– nasycené | 64,65 g |
– nenasycené | 36,21 g |
–– mononenasycené | 31,66 g |
–– polynenasycené | 4,56 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 838 mg |
Sodík | 6,27 g |
Sůl | 15,42 g |
Sacharidy | 97,80 g |
– cukry | 20,40 g |
––– laktóza | 4,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
0,5 kg 0,5 kg čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
30 dkg 30 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
koření na steak | Koření Argentina | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |