Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný salát 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 808 kJ /
432 kcal
Bílkoviny4,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky2,64 g
– nasycené0,58 g
– nenasycené1,10 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené1,02 g
––– omega 30,24 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy90,00 g
– cukry84,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké mandarinky nebo 2 pomeranče Mandarinka čerstvá
20 dkg 20 dkg bílého hroznového vína Hroznové víno čerstvé 200 g
20 dkg 20 dkg červeného hroznového vína Hroznové víno čerstvé 200 g
2 2 kiwi Kiwi čerstvé
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.