Nutriční hodnoty (Ovocný salát 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 2,64 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 1,10 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 1,02 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
– cukry | 84,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké mandarinky nebo 2 pomeranče | Mandarinka čerstvá | |
20 dkg 20 dkg bílého hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 200 g |
20 dkg 20 dkg červeného hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 200 g |
2 2 kiwi | Kiwi čerstvé | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
moučkový cukr | Cukr bílý |