Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 929 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,29 g |
Tuky | 89,25 g |
– nasycené | 41,44 g |
– nenasycené | 46,42 g |
–– mononenasycené | 39,05 g |
–– polynenasycené | 7,37 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,45 g |
Sacharidy | 24,50 g |
– cukry | 5,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřová srdce | Srdce vepřové | |
1 1 cibule (velká, nakrájená na drobno) | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku (prolisované) | Česnek čerstvý | 21 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
směs koření na divočinu (nebo nové koření, celý pepř, jalovec, bobkový list) | Provensálské koření | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
kmín | Kmín | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |