Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 929 kJ /
939 kcal
Bílkoviny7,79 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,29 g
Tuky89,25 g
– nasycené41,44 g
– nenasycené46,42 g
–– mononenasycené39,05 g
–– polynenasycené7,37 g
––– omega 30,41 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,45 g
Sacharidy24,50 g
– cukry5,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřová srdce Srdce vepřové
1 1 cibule (velká, nakrájená na drobno) Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (prolisované) Česnek čerstvý 21 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
směs koření na divočinu (nebo nové koření, celý pepř, jalovec, bobkový list) Provensálské koření
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
kmín Kmín
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.