Nutriční hodnoty (Velikonoční salát s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 835 kJ / 2 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,98 g |
Tuky | 109,47 g |
– nasycené | 50,76 g |
– nenasycené | 45,73 g |
–– mononenasycené | 29,93 g |
–– polynenasycené | 15,80 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 83,00 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 149,75 g |
– cukry | 89,75 g |
––– laktóza | 13,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 hlávka 1 hlávka čínského zelí (pak choi) | Zelí čínské čerstvé | 3000 g |
150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
4 nožičky 4 nožičky tenkých šunkových párků | Párek vepřový | 160 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |