Nutriční hodnoty (Treska s krevetovo-koprovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 546 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,65 g |
Tuky | 38,80 g |
– nasycené | 23,15 g |
– nenasycené | 14,46 g |
–– mononenasycené | 12,56 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 409 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 46,36 g |
– cukry | 22,86 g |
––– laktóza | 21,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce rybího masa z tresky či filé | Treska filet | |
200 g 200 g mražených krevet | Krevety loupané | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
200 ml 200 ml drůbeží bujón nebo vývaru (rybí, kuřecí) | Bujón kuřecí BIO | |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce čerstvého nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
citrónový pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |