Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska s krevetovo-koprovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 546 kJ /
848 kcal
Bílkoviny77,49 g
– z toho živočišné bílkoviny72,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,65 g
Tuky38,80 g
– nasycené23,15 g
– nenasycené14,46 g
–– mononenasycené12,56 g
–– polynenasycené1,90 g
––– omega 30,37 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 409 mg
Sodík 1,58 g
Sůl4,00 g
Sacharidy46,36 g
– cukry22,86 g
––– laktóza21,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce rybího masa z tresky či filé Treska filet
200 g 200 g mražených krevet Krevety loupané 200 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
200 ml 200 ml drůbeží bujón nebo vývaru (rybí, kuřecí) Bujón kuřecí BIO
100 g 100 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2 lžíce 2 lžíce čerstvého nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 30 g
citrónový pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.