Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studená rajčatová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 998 kJ /
1 195 kcal
Bílkoviny17,25 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky90,50 g
– nasycené55,40 g
– nenasycené31,30 g
–– mononenasycené25,40 g
–– polynenasycené5,90 g
––– omega 30,75 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy76,25 g
– cukry71,25 g
––– laktóza6,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 ml 1000 ml (1 liter) rajčatová šťáva (napr. z krabice, alebo skla) Šťáva z rajčete 1000 ml
250 ml 250 ml šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
práškový cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř černý Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.