Nutriční hodnoty (Studená rajčatová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 998 kJ / 1 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 90,50 g |
– nasycené | 55,40 g |
– nenasycené | 31,30 g |
–– mononenasycené | 25,40 g |
–– polynenasycené | 5,90 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 76,25 g |
– cukry | 71,25 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 ml 1000 ml (1 liter) rajčatová šťáva (napr. z krabice, alebo skla) | Šťáva z rajčete | 1000 ml |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
práškový cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř černý | Pepř černý |