Nutriční hodnoty (Kuře v těstíčku a bramboroý salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 486 kJ / 1 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,94 g |
Tuky | 58,97 g |
– nasycené | 33,28 g |
– nenasycené | 20,72 g |
–– mononenasycené | 17,15 g |
–– polynenasycené | 3,57 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 11,04 g |
Cholesterol | 686 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,72 g |
Sacharidy | 79,45 g |
– cukry | 34,57 g |
––– laktóza | 18,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 dcl 3 dcl mléka nebo smetany | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
20-30 dkg 20-30 dkg uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 250 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
polévkové bylinky Kotanyi | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
4-5 4-5 nových brambor | Brambor raný | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4-5 4-5 kyselých okurek | Okurka polní zavařená |