Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta s vařenými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 325 kJ /
317 kcal
Bílkoviny26,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky22,68 g
– nasycené5,46 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vařené brambory (nejlepe zbytek od obeda) Brambor zimní
salám nebo jakoukoli uzeninu(klobasky, kousek anglické, slovenský točený) Polosuchý salám
olej Olej řepkový
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
čerstvá paprika Paprika červená čerstvá
rajče Rajče červené čerstvé
cibule Cibule čerstvá
tvrdý sýr (Eidam) Sýr kravský tvrdý 30%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
kmin Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.