Nutriční hodnoty (Jahodový koláč s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 746 kJ / 5 915 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 233,56 g |
– nasycené | 145,52 g |
– nenasycené | 80,90 g |
–– mononenasycené | 72,40 g |
–– polynenasycené | 8,50 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 957 mg |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 839,70 g |
– cukry | 413,00 g |
––– laktóza | 51,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 jahodové pudinky | Puding v prášku | |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
jahody (podle potřeby) | Jahody čerstvé | |
tuk a hrubá mouka na přípravu plechu | Mouka pšeničná hrubá |