Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový koláč s pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 746 kJ /
5 915 kcal
Bílkoviny104,43 g
– z toho živočišné bílkoviny44,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,00 g
Tuky233,56 g
– nasycené145,52 g
– nenasycené80,90 g
–– mononenasycené72,40 g
–– polynenasycené8,50 g
––– omega 30,88 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 957 mg
Sodík 516 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy839,70 g
– cukry413,00 g
––– laktóza51,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 600 g
250 g 250 g krupicového cukru Cukr bílý 250 g
250 g 250 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 jahodové pudinky Puding v prášku
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
jahody (podle potřeby) Jahody čerstvé
tuk a hrubá mouka na přípravu plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.