Nutriční hodnoty (Vepřo-zelo z jednoho hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,24 g |
Tuky | 104,50 g |
– nasycené | 26,80 g |
– nenasycené | 49,70 g |
–– mononenasycené | 38,73 g |
–– polynenasycené | 10,97 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 12,64 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 53,10 g |
– cukry | 7,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | 1000 g |
1 1 malá hlávka ranného zelí | Zelí bílé čerstvé | |
5 5 velkých ranných brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
olej | Olej řepkový | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |