Nutriční hodnoty (Nakládaná směs sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 51 669 kJ / 12 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 206,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,48 g |
Tuky | 1 236,50 g |
– nasycené | 279,70 g |
– nenasycené | 949,16 g |
–– mononenasycené | 820,72 g |
–– polynenasycené | 128,44 g |
––– omega 3 | 2,87 g |
Vláknina | 32,28 g |
Cholesterol | 847 mg |
Sodík | 16,32 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 76,53 g |
– cukry | 43,57 g |
––– laktóza | 34,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 Sedlčanské dvouplísňové sýry | Hermelín | |
400 g 400 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 400 g |
1 1 Hermadur (nebo Camembert) | Romadur 20 % t. v s. | |
200 g 200 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
400 g 400 g eidamu (cihla) | Sýr kravský tvrdý 30% | 400 g |
1 1 červená kapie (paprika) | Paprika červená čerstvá | |
1 1 zelená kapie (paprika) | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 žlutá kapie (paprika) | Paprika žlutá čerstvá | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 litr 1 litr olivového oleje | Olej olivový | 1000 ml |
1 balení 1 balení pepře čtyř barev | Pepř barevný | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
300 g 300 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 300 g |
300 g 300 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 300 g |