Nutriční hodnoty (Závin s pangasem a bramborem s pažitkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 35,15 g |
– nasycené | 9,50 g |
– nenasycené | 25,50 g |
–– mononenasycené | 17,50 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,30 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listové těsto (270 g) | Listové těsto | |
500 g 500 g pangasia | Pangas filet | 500 g |
3 3 uvařené brambory | Brambor zimní | 150 g |
50 g 50 g anglické slaniny(nemusí být ) | ||
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
barevný pepř | Pepř barevný | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
vajíčko | Vejce slepičí | |
olej | Olej řepkový | |
hustý bílý jogurt nebo zakysaná smetana | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |