Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky pod jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 295 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 8,71 g |
– nasycené | 4,90 g |
– nenasycené | 3,34 g |
–– mononenasycené | 2,57 g |
–– polynenasycené | 0,77 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 39,55 g |
– cukry | 35,45 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí plátky | Kuře prso | |
6 plátků 6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
máslo | Máslo kravské | |
hrstička rozinek | Rozinky | |
5 dkg 5 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
grilovací koření nebo koření na kuře | Grilovací koření | |
lžička lžička kari | Kari |