Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky pod jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 295 kJ /
310 kcal
Bílkoviny13,43 g
– z toho živočišné bílkoviny11,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,18 g
Tuky8,71 g
– nasycené4,90 g
– nenasycené3,34 g
–– mononenasycené2,57 g
–– polynenasycené0,77 g
––– omega 30,11 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 516 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy39,55 g
– cukry35,45 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí plátky Kuře prso
6 plátků 6 plátků anglické slaniny Anglická slanina
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
máslo Máslo kravské
hrstička rozinek Rozinky
5 dkg 5 dkg tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
grilovací koření nebo koření na kuře Grilovací koření
lžička lžička kari Kari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.