Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocné polévky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 419 kJ /
1 773 kcal
Bílkoviny9,14 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,89 g
Tuky89,35 g
– nasycené55,15 g
– nenasycené31,03 g
–– mononenasycené25,17 g
–– polynenasycené5,86 g
––– omega 30,82 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy227,33 g
– cukry206,27 g
––– laktóza6,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350-400 g 350-400 g ovoce Jahody čerstvé 375 g
1000 ml 1000 ml vody Voda 1000 ml
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1 lžíce 1 lžíce škrobové moučky (nebo vanilkového pudingu) Bramborový škrob 15 g
200-300 ml 200-300 ml šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
150-200 g 150-200 g krystalového cukru Cukr bílý 175 g
hřebíček Hřebíček
skořici Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.