Nutriční hodnoty (Ovocné polévky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 419 kJ / 1 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,89 g |
Tuky | 89,35 g |
– nasycené | 55,15 g |
– nenasycené | 31,03 g |
–– mononenasycené | 25,17 g |
–– polynenasycené | 5,86 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 11,64 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 227,33 g |
– cukry | 206,27 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350-400 g 350-400 g ovoce | Jahody čerstvé | 375 g |
1000 ml 1000 ml vody | Voda | 1000 ml |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 lžíce 1 lžíce škrobové moučky (nebo vanilkového pudingu) | Bramborový škrob | 15 g |
200-300 ml 200-300 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
150-200 g 150-200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 175 g |
hřebíček | Hřebíček | |
skořici | Skořice ceylonská |