Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 12 237 kJ / 2 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,00 g |
Tuky | 35,86 g |
– nasycené | 4,38 g |
– nenasycené | 25,73 g |
–– mononenasycené | 17,19 g |
–– polynenasycené | 8,54 g |
––– omega 3 | 1,93 g |
Vláknina | 37,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 549,90 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
500 g 500 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
2 2 zarovnané lžičky soli | Sůl mořská |