Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálský květák s jogurtovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 329 kJ /
318 kcal
Bílkoviny23,80 g
– z toho živočišné bílkoviny21,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky19,04 g
– nasycené4,62 g
– nenasycené8,82 g
–– mononenasycené7,00 g
–– polynenasycené1,82 g
––– omega 30,07 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 256 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy12,25 g
– cukry0,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
květák Květák čerstvý
mražená zelenina (např. fazolové lusky, hrášek, mrkev, kukuřice...) Mrkev mražená
cibule Cibule čerstvá
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
provensálské koření Provensálské koření
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
tvrdý sýr uzený Eidam 30% t. v s. uzený
bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
lněné semínko Lněná semínka
bylinkové Tofu Tofu bylinkové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.