Nutriční hodnoty (Provensálský květák s jogurtovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 329 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 19,04 g |
– nasycené | 4,62 g |
– nenasycené | 8,82 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 12,25 g |
– cukry | 0,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
květák | Květák čerstvý | |
mražená zelenina (např. fazolové lusky, hrášek, mrkev, kukuřice...) | Mrkev mražená | |
cibule | Cibule čerstvá | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
tvrdý sýr uzený | Eidam 30% t. v s. uzený | |
bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
lněné semínko | Lněná semínka | |
bylinkové Tofu | Tofu bylinkové |