Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie204 kJ /
49 kcal
Bílkoviny1,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky0,61 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené0,21 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,40 g
– cukry4,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pstruh Pstruh
1/2 1/2 malého másla Máslo kravské 0.5 g
bylinková sůl (Just) Sůl bylinková
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
citrónová štáva Šťáva z citrónu
voda na podlévání Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.