Nutriční hodnoty (Kotlíkový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 21 185 kJ / 5 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 520,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 441,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 78,95 g |
Tuky | 60,36 g |
– nasycené | 16,81 g |
– nenasycené | 28,95 g |
–– mononenasycené | 22,73 g |
–– polynenasycené | 6,23 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 69,40 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 583,20 g |
– cukry | 59,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
1 kg 1 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
1/2 kg 1/2 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
červená mletá paprika sladká a pálivá (namícháme podle vlastní chuti) | Paprika červená sušená | |
1 1 velké lečo (lze použít čerstvé papriky a rajčata) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 menší rajský protlak | Protlak rajčatový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
voda | Voda | |