Nutriční hodnoty (Fazolková „smaženice“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 480 kJ / 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,15 g |
Tuky | 17,31 g |
– nasycené | 2,98 g |
– nenasycené | 11,72 g |
–– mononenasycené | 8,38 g |
–– polynenasycené | 3,34 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 15,68 g |
– cukry | 5,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | 350 g |
150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
1 lžička 1 lžička rostlinného oleje | Olej řepkový | 8 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1-2 1-2 bílky | Vaječný bílek | 49.5 g |
Bylinky | Petržel nať čerstvá | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |